دعوت مدیرعامل بیمه نوین برای حضور در مراسم بدرقه امام شهید
«مَنْ کانَ یَرْجُو لِقاءَ اللَّهِ فَإِنَّ أَجَلَ اللَّهِ لَآتٍ وَ هُوَ السَّمِیعُ الْعَلِیمُ»
کشور عزیزمان ایران، در ایامی که دلهایمان با یاد و نام حضرت سیدالشهدا (ع) و نهضت عاشورایی گره خورده است، برای بدرقه بزرگ مردی از جنس ایمان، اخلاص و خدمت آماده شده است؛ امامی که با تأسی به مکتب سرخ حضرت اباعبدالله الحسین (ع)، در راه اعتلای اسلام و ایران خستگی نشناخت و سرانجام در مسیر خدمت صادقانه به مردم، پاداش سالها مجاهدت مخلصانه خود را با شهادت که خواسته دیرینهاش از حضرت باریتعالی بود، در ایام منسوب به عزای امام شهیدان گرفت.
رهبرشهید، پرچمدار عزت، مقاومت و خدمت بیمنت بود؛ شخصیتی برخواسته از مکتب نورانی انقلاب که با الگوگیری از فرهنگ عاشورا، همه عمر خویش را وقف آرمانهای بلند امام راحل (ره) و عزت ملت ایران کرد و نام خود را در زمره خادمان صدیق این سرزمین در جوار شهدای گلگونکفن جاودانه ساخت.
اکنون در این لحظات که شمیم روضههای حسینی فضای کشور را عطرآگین کرده و دلهایمان لبریز از اندوه، افتخار و حماسه است، وظیفه خود میدانیم که با حضوری باشکوه، انقلابی و دشمنشکن، در مراسم بدرقه و ادای احترام به مقام شامخ امام شهیدمان، شرکت کرده و بار دیگر با راه نورانی شهیدان، آرمانهای بلند انقلاب اسلامی، رهبر عزیزیمان و فرهنگ پرافتخار ایثار و مقاومت تجدید پیمان کنیم.
بیشک با حضور پرصلابت خود در مراسم بدرقه ایشان که درماه سوگواری سرور و سالار شهیدان مقارن شده ، برگ زرین دیگری بر دفتر وفاداری به مکتب شهادت و ارزشهای والای انقلاب اسلامی خواهیم افزود.
حضور حداکثری آحاد ملت، تجلی بصیرت و پاسداشت خون پاک شهیدانی ست که عزت، استقلال و سربلندی ایران اسلامی مرهون فداکاری آنان است.
باشد که شفاعتِ آقای شهیدمان در سایهسار محبت اهل بیت علیهم السلام نصیبمان گردد.
غلامرضا عزیزی
مدیرعامل بیمه نوین
نظر دهید