• 1394/09/18 - 09:09
  • تعداد بازدید: 3649
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

عضو هيأت مديره بيمه نوين ملاک هاي رتبه بندي نمايندگان را تشريح کرد

نصرالله طهماسبي: بايد اختيارات و امکانات بيشتري به نمايندگي‌هاي داراي رتبه برتر داده شود تا نمايندگي‌هاي داراي رتبه پايين علاقه مند ‌شوند رتبه خود را براي رسيدن به آن اختيارات بهبود بخشند...

نصرالله طهماسبي: بايد اختيارات و امکانات بيشتري به نمايندگي‌هاي داراي رتبه برتر داده شود تا نمايندگي‌هاي داراي رتبه پايين علاقه مند ‌شوند رتبه خود را براي رسيدن به آن اختيارات بهبود بخشند.
نصرالله طهماسبي عضو هيات مديره بيمه نوين در گفتگو با آيين، درباره طرح موضوع رتبه بندي نمايندگي شرکت‌هاي بيمه اظهار داشت: اگر اين رتبه بندي صحيح انجام شود و با توجه به نيازهاي اساسي صنعت بيمه ملاک‌هاي صحيحي براي آن انتخاب شود، قطعاً اتفاق مثبت و تصميمي منطقي است.
وي متذکر شد: قطعا بايد بين يک نماينده که براي چندين سال فعاليت بيمه‌اي داشته و بر حوزه کاري خود تسلط دارد و نماينده‌اي که تازه شروع به کار کرده و هنوز تجربه کافي را به دست نياورده و در امر مشتري‌مداري موفق نبوده، تفاوت وجود داشته باشد.
وي تصريح کرد: اگر ضابطه‌اي باشد که نمايندگي‌هاي شرکت‌هاي بيمه رشد و پيشرفت خود را ببينند اين اتفاق مي‌تواند در صنعت بيمه موثر باشد و مشوق خوبي براي آن‌ها باشد که البته نيازمند چارچوب‌ها و ملاحظاتي است که بايد مورد توجه قرار گيرد تا تجربه ناموفق پيشين در رتبه بندي نمايندگان شرکت‌هاي بيمه تکرار نشود.
وي در ادامه به تبيين شاخص‌ها و ملاک‌هايي که مي‌تواند در رتبه بندي نمايندگي‌هاي شرکت‌هاي بيمه موثر باشد اشاره کرد و اظهار داشت: براي اين منظور مي‌توان موارد متعددي نظر ويژگي‌هاي خود نماينده از قبيل تحصيلات، تجربه، دوره‌هاي آموزشي گذرانده شده توسط وي، صداقت، امانت و پرداخت به موقع حق بيمه را مدنظر قرار داد.
عضو انجمن حرفه اي صنعت بيمه افزود: همچنين بايد به پورتفوي نماينده توجه شود که حجم پرتفو، ترکيب پورتفو، ضريب خسارت پورتفو در رشته‌هاي مختلف، مکان و جايگاه استقرار نمايندگي و رعايت مقررات توسط نمايندگي را مي‌توان جزو ديگر ملاک‌هايي در نظر گرفت که نمايندگي‌ها بر اساس آن امتيازبندي شوند.
طهماسبي به ارئه راهکاري براي رتبه بندي شرکت‌هاي بيمه که منجر به خروجي مناسب باشد پرداخت و اظهار داشت: بهترين راهکار اين است که اختيارات بيشتري به نمايندگي‌هاي داراي رتبه برتر داده شود که در اين صورت ديگر نمايندگي‌ها نيز علاقه مند مي‌شوند تا رتبه خود را براي رسيدن به آن اختيارات بهبود بخشند.
وي همچنين درباره بسترهاي قانوني براي رتبه بندي نمايندگي‌هاي شرکت‌هاي بيمه گفت: اين بسترها مهيا است و از نظر قانوني ايرادي بر آن نيست، به شرطي که به درستي انجام شود با استقبال شرکت‌هاي بيمه نيز روبه رو خواهد شد.
عضو هيات مديره بيمه نوين، رتبه بندي شرکت‌هاي بيمه را در ميزان فروش آن‌ها نيز موثر دانست و بيان داشت: اين موضوع علاقه مندي نماينده‌هاي بيمه براي ادامه فعاليت را بيشتر مي‌کند و اگر آن‌ها احساس کنند که کيفيت کارشان در رشد آن‌ها تاثير گذار است براي بهبود شاخص‌هاي مدنظر تلاش مي‌کنند که خود اين اتفاق در افزايش پورتفو و فروش تاثير گذار است.
وي همچنين متذکر شد: مشتري‌ها نيز اعتماد بيشتري به نمايندگي‌هايي که رتبه بالاتري دارند مي‌کنند؛ البته اين به شرطي است که رقابت ناسالم بين نمايندگي‌هاي ايجاد نشود و آن‌ها درصدد تضعيف يکديگر نباشند.
اين فعال صنعت بيمه در پايان با اشاره به اينکه تعيين کارمزد مختلف براي نمايندگي‌هاي داراي رتبه مختلف مي‌تواند آسيب رسان باشد و سازنده نيست تصريح کرد: به جاي اين راهکار بايد نماينده‌اي که داراي رتبه درجه يک است داراي اختيارات و امکانات بيشتري باشد و بتواند بيمه‌هايي را صادر کند که نماينده داري درجه هاي پايين نمي‌توانند صادر کنند در نتيجه اين نمايندگي‌ها تلاش مي‌کنند به دليل تمايز موجود، وضعيت خود را بهبود بخشند.

  • گروه خبری : درباره نوین
  • کد خبر : 221
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

محصولات بیمه‌ای

آتش سوزی آتش سوزی

بیمه
آتش سوزی

مسئولیت مسئولیت

بیمه
مسئولیت

مهندسی و انرژی مهندسی و انرژی

بیمه
مهندسی و انرژی

اشخاص انفرادی اشخاص انفرادی

بیمه
اشخاص انفرادی

اتومبیل اتومبیل

بیمه
اتومبیل

طرح‌های مخصوص طرح‌های مخصوص

بیمه
طرح‌های مخصوص

باربری باربری

بیمه
باربری

اشخاص گروهی اشخاص گروهی

بیمه
اشخاص گروهی